DBV Verzekeringen Woekerpolis

Heb jij ook een woekerpolis van DBV Verzekeringen? Onderneem dan nu actie. 

Door gebrekkige productinformatie, onjuiste offertes en te hoge kosteninhoudingen heb jij schade geleden met jouw woekerpolis. De vergoeding die jouw maatschappij daar tegenover zet is volstrekt onvoldoende. Je krijgt maar een klein deel van jouw schade vergoed of in veel gevallen zelfs helemaal niets.

Wacht niet langer af en onderneem actie.

Dit moet je doen:

  • Stuit de verjaring van jouw vordering
    Verstuur aangetekend een stuitingsbrief naar DBV Verzekeringen en jouw tussenpersoon. Op die manier voorkom je dat jouw vordering verjaart. Wacht hier niet mee, maar doe dit direct.
  • Neem contact op met een deskundige
    Neem contact op met een deskundige die jou kan adviseren over jouw woekerpolis. Dan weet je wat je met jouw polis moet doen. Het ongewijzigd laten doorlopen van jouw polis is vaak niet verstandig. Ook het zomaar beëindigen van de polis kan verkeerd zijn. Een deskundige kan op basis van jouw persoonlijke situatie binnen de fiscale regels precies bepalen wat voor jou het beste is. 
  • Meld je aan bij ConsumentenClaim
    Schakel een advocaat in of meld je aan bij ConsumentenClaim. Dit is nodig om een hogere vergoeding te krijgen dan de standaard compensatieregelingen van de maatschappijen. Alleen op die manier kan je jouw verdwenen geld terughalen.