Alles over 'no cure, no pay'

Betaal niet
als het niet nodig is

Het is al vervelend genoeg dat je gedupeerd bent. Dan wil je niet ook nog eens onnodig betalen om je recht te halen. Daarom werken we altijd op basis van ‘no cure, no pay’. Maar wat houdt dit precies in? Hoe werkt het?

No cure no pay

5 vragen over ‘no cure, no pay’

Artboard 1

Wat is
´no cure, no pay´?

‘No cure, no pay’ is een beloningssysteem in de rechtshulpverlening, waarbij je met je rechtshulpverlener afspreekt dat je deze bij verlies van de zaak niets hoeft te betalen. Je krijgt dus geen rekeningen van een advocaat of jurist, maar bij succes, betaal je een percentage over het voor jou behaalde resultaat.

Artboard 1

Hoe werkt ‘no cure, no pay’ bij jullie?

Je kunt je hier gratis en vrijblijvend voor een claim aanmelden. Pas als er een overeenkomst of schikking wordt bereikt waarbij een financiële compensatie wordt uitgekeerd, krijgen wij daar een klein percentage van. Dat houden we in op de einduitkering die we naar jou overmaken. Dus als er geen resultaat is, betaal je niets. Je loopt dus geen enkel financieel risico.

Artboard 1

Waarom werken jullie op basis van 'no cure, no pay'?

Een rechtszaak aanspannen is niet eenvoudig en bovendien erg kostbaar. Daarom zien veel mensen er tegenop en ondernemen geen actie. Maar als je daarmee de mogelijkheid om je gelijk te halen of een financiële compensatie moet laten liggen, kan dat erg frustrerend zijn. We willen dat iedereen die is benadeeld door grote bedrijven, organisaties of de overheid, in staat is zijn of haar recht te halen. Daarom werken wij op basis van ‘no cure, no pay’.

Doordat wij op basis van ‘no cure, no pay’ werken, kun jij je gratis en vrijblijvend aanmelden voor een claim

Artboard 1

Wat is het voordeel voor mij van ‘no cure, no pay?

Doordat wij op basis van ‘no cure, no pay’ werken, kun jij je gratis en vrijblijvend aanmelden voor een claim. Je hoeft je dus niet druk te maken over mogelijke kosten. Ook de administratieve rompslomp blijft bij ons beperkt. Je kunt je in eerste instantie voor veel claims gewoon aanmelden met enkel je e-mail en persoonlijke gegevens. Verdere bewijsstukken kun je op een later moment uploaden in je persoonlijke dossier.

Artboard 1

Hoe verdienen jullie geld als je ‘no cure, no pay’ werkt en een claim slaagt niet?

Het kan gebeuren dat een claim wordt opgestart, maar niet tot een financiële compensatie leidt. In dat geval hebben we kosten gemaakt die we niet aan jou kunnen doorberekenen of kunnen terugverdienen. Dat is ons ondernemersrisico.

Voordat we met een claim starten, onderzoeken we de kansen op succes. Met onze expertise en trackrecord kunnen we dat goed inschatten. 

Wil je meer weten of heb je andere vragen?

Dat snappen we. Wat wij doen is voor jou misschien geen dagelijkste kost. Ga daarom voor meer vragen en antwoorden naar onze veelgestelde vragen pagina.

Met welke claim doe je mee?

Je kent ons misschien wel van: