Skip to content

Samen kun je meer

Woekerpolisclaim

Er zijn in Nederland ruim 7 miljoen woekerpolissen verkocht. Dat is er bijna één per huishouden. De kans is daarom groot dat jij ook zo’n polis hebt! Meld je aan voor de woekerpolisclaim en laat ons opkomen voor jouw recht.

0 mln
woekerpolissen
0
aanbieders
0
gemiddelde schade
Woekerpolisclaim

Wat is een woekerpolis?

Een woekerpolis is een verzekering waar te hoge kosten op worden ingehouden. Dit komt vooral voor bij verzekeringen waarbij in aandelen wordt belegd. Deze zogenaamde beleggingsverzekeringen kunnen zijn verkocht als spaarproduct, maar ook bijvoorbeeld voor de aflossing van de hypotheek of als aanvulling op het pensioen.

Het gevolg van de hoge kosten is dat er op de einddatum te weinig geld beschikbaar is. Dit betekent dat een deel van de hypotheek niet kan worden afgelost of dat het pensioen veel lager uitvalt dan verwacht. Ben je niet zeker of je in het bezit bent van een woekerpolis? Maak dan gebruik van onze woekerpolischeck.

Voorbeeld uit de praktijk

Jan de Vries is 55 jaar. Hij heeft 20 jaar geleden een hypotheek met een beleggingsverzekering afgesloten voor een bedrag van € 130.000. Volgens het laatste waardeoverzicht is de waarde van zijn beleggingsverzekering slechts € 29.000. Het ziet er dan ook niet naar uit dat hij over 10 jaar zijn hypotheek zal kunnen aflossen. Gelet op zijn leeftijd is het maar zeer de vraag of hij dan nog een nieuwe hypotheek zal kunnen afsluiten en of hij in zijn huis kan blijven wonen. De Vries zal in actie moeten komen om zijn verdwenen geld terug te krijgen.

Doe mee met de claim

Meld je aan voor de woekerpolisclaim

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de woekerpolisclaim! Met ruim 7 miljoen woekerpolissen in Nederland is de kans groot dat jij er ook een hebt. Via de nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van jouw claim.

Aanmelden kan nog

Andere interessante claims

Beeldbuisclaim

Je hebt circa 10% te veel betaald voor jouw televisie of beeldscherm.

Dieselclaim

Autofabrikanten sjoemelen jarenlang met de software in hun dieselauto’s.

TikTok schendt de privacy van kinderen. TikTok moet hiermee stoppen en een schadevergoeding betalen.

Autofabrikanten sjoemelen jarenlang met de software in hun dieselauto’s.

Je kent ons misschien wel van: