Media over ConsumentenClaim

Als claimspecialist/belangenorganisatie wordt ConsumentenClaim geregeld besproken in de media. Hieronder vindt u een overzicht. 

NOS_logo
NOS:

"Dat meldt ConsumentenClaim, die de beleggers vertegenwoordigt, op zijn website. De belangenorganisatie heeft de compensatieregeling door specialisten laten doorrekenen. Daaruit zou blijken dat de werkelijke schade voor beleggers vijf tot zes keer zo hoog ligt als het geboden bedrag."
Lees het hele artikel


Trouw:

"De rechtbank in Den Haag vindt dat T-Mobile de kosten van een iPhone volledig moet terugbetalen aan een abonnementhouder. Dat is volgens ConsumentenClaim belangrijk voor de andere 70.000 claims die nog liggen te wachten op behandeling door de rechter."
Lees het gehele artikel
trouwlogo

nu.nl
Nu.nl: 

"Het juridisch kantoor ConsumentenClaim heeft tientallen juristen in dienst die zich dagelijks bezighouden met het aanpakken van banken, verzekeraars, leveranciers en fabrikanten. Jaarlijks doen ze er een maatschappelijke claim bij, waarbij iedereen gratis wordt geholpen."
Lees het gehele artikelAlgemeen Dagblad: 

"Specialist ConsumentenClaim startte een massaclaim namens kopers van de beeldbuizen en legde de zaak voor aan de rechter.  De totale boete van 1,47 miljard euro was toentertijd de hoogste die Brussel ooit oplegde in een kartelzaak." 
Lees het hele artikel

ADvolkskrant
De Volkskrant: 
“ConsumentenClaim geldt als vertegenwoordiger bij uitstek van een nieuwe claimcultuur in Nederland. Door collectieve claims kunnen consumenten hun recht halen bij tegenstanders die zij eerder onaantastbaar waanden.” 
Lees het gehele artikel

Telegraaf: 

"Volgens Stef Smit van ConsumentenClaim, een organisatie die gedupeerde klanten van verzekeraars tegen een vergoeding bijstaat, reiken de gevolgen wel degelijk verder dan alleen deze zaak. De uitspraak is stelliger en gaat verder dan die van hetzelfde hof in een vergelijkbare zaak afgelopen mei, stelt hij. Ook voor andere verzekeraars kan dat gevolgen hebben."
Lees het hele artikel

Telegraaf_2