Geschiedenis

De geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1988. In dat jaar begonnen een paar jonge juristen als eerste in ons land zaken te behandelen op basis van no cure no pay. Daarmee creëerden zij laagdrempelige toegang tot het recht. De klant betaalt namelijk alleen bij resultaat. 

Na meer dan 30 jaar en duizenden succesvolle procedures en schikkingen is ons kantoor uitgegroeid tot de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Wij richten onze pijlen op banken, verzekeraars en andere grote instellingen die consumenten en bedrijven op oneerlijke wijze benadelen. Dat doen we met onze labels ConsumentenClaim, MKB-Claim en Leaseproces. Op dit moment behartigen wij de belangen van meer dan 250.000 consumenten en bedrijven. Onze juristen zijn niet (meer) als advocaat ingeschreven, omdat zij alleen op die manier op basis van no cure no pay kunnen werken. 

Voorbeelden van claims die wij behandelen zijn de Dieselclaim, Telefoonclaim en Beeldbuisclaim. Ook komen wij op grote schaal op voor gedupeerde consumenten en bedrijven met een woekerpolis, renteswap of aandelenleasecontract. In totaal verhaalden wij meer dan € 175 miljoen voor onze klanten.