Sluit je aan voor compensatie

Samen staan we sterker

ConsumentenClaim is de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Samen met de Consumentenbond en onze zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim komen wij op tegen onrecht. Wij treffen schikkingen met bedrijven die in de fout zijn gegaan. En als dat nodig is, stappen we naar de rechter. 

  • 250 miljoen compensaties
  • 15 jaar ervaring met collectieve claims en schikkingen
  • >10000 gewonnen procedures

Compensaties
0 mln
Ervaring met collectieve claims
en schikkingen
0 jaar

Gewonnen procedures
> 0

Alleen een rechtszaak beginnen tegen een groot bedrijf of de overheid, is heel lastig. Als je het samen met andere gespecialiseerde en gedreven mensen doet, is de kans op succes aanzienlijk. ‘Samen staan we sterker’ is daarom ons motto.

Wie we zijn

We staan voor je klaar

Directieteam

We hebben al veel
gecompenseerd

Alleen sta je vaak machteloos tegen grote bedrijven of de overheid. Samen met onze partners kunnen wij de strijd wel aan. De afgelopen jaren hebben we met banken, verzekeraars en andere multinationals schikkingen kunnen treffen, waardoor onze deelnemers compensatie ontvingen.  Daar zijn we heel trots op!

Onze juristen aan het woord

Maatschappelijke betrokkenheid is
voor mij belangrijk

Steeds meer consumenten worden op grote schaal gedupeerd. Of het nu gaat over oneerlijke kosten, kleine lettertjes of de online privacy die wordt geschonden. Ik zet mij dagelijks met veel plezier in om deze bedrijven een halt toe te roepen. Samen met mijn collega’s proberen we de markt een beetje eerlijker te maken.

Ik kan hier als jurist veel
mensen helpen

Bij ConsumentenClaim is geen dag hetzelfde. Het mooiste aan ons werk als jurist, zijn de successen die we behalen na langdurige procedures tegen bedrijven die consumenten onrecht aandoen. Ik ben trots op ons als bedrijf en waar wij voor staan.

Wat kregen we tot nu toe voor elkaar?

Jarenlange ervaring werpt vruchten af

Onze geschiedenis gaat terug tot 1988. Een groep juristen besloot te gaan werken op basis van no cure no pay, omdat het inhuren van een advocaat  te duur was. Zo konden meer mensen hun recht halen. Vandaag de dag werken we nog steeds op die manier: aanmelden is gratis en alleen bij succes ben je een percentage verschuldigd. In meer dan 35 jaar bereikten we grote successen, al dan niet na jarenlang procederen. Onze kennis en ervaring zetten wij in, zodat jij je recht kunt halen.

Al meer dan €250 miljoen verhaald

De afgelopen jaren bereikten wij een groot aantal schikkingen: Voor consumenten, voor gedupeerde beleggers en voor bedrijven. Soms kwamen die schikkingen zonder procedure  tot stand, maar vaak was een gang naar de rechter noodzakelijk. Meestal kunnen alleen de bij ons aangesloten deelnemers een beroep doen op een schikking, maar soms geldt een regeling voor alle gedupeerden. Dat laatste was het geval bij de grootste schikking uit onze historie voor de Fortisclaim. Nadat wij als enige belangenbehartiger ons niet neerlegden bij de slechte compensatieregeling die aan gedupeerde beleggers werd aangeboden, kwam er een schikking van maar liefst 1,3 miljard tot stand. Daar kunnen we met recht trots op zijn. 

Maatschappelijk betrokken

Naast claims met een financieel aspect, zijn we ook maatschappelijk betrokken. Bijvoorbeeld met diverse burgerinitiatieven. Ook trekken we aan de bel als grote bedrijven hun klanten verkeerd of onvolledig informeren. Voor diverse claims en initiatieven werken we intensief samen met de Consumentenbond.

Bekijk hier onze afgeronde claims

Wist je dat?

Wist je dat ConsumentenClaim sponsor is van Stichting Recht op je Recht?

De bevlogen studenten van deze stichting werken op vrijwillige basis en helpen mensen kosteloos met hun juridische vragen. 

Help mee om voor de goede zaak op te komen

Vacatures

Je vindt hieronder onze vacatures. Staat er niet bij wat je zoekt, maar wil je toch voor
ons werken? We zijn benieuwd wie jij bent!

Staat er niet bij wat je zoekt, maar wil je toch voor ons werken?