Mogelijk compensatie voor (oud-)klanten Rabobank

Heb je geld geleend bijvoorbeeld voor een auto, caravan of verbouwing? Heb je het krediet rechtstreeks of via een tussenpersoon afgesloten bij Rabobank, Freo of Fideaal? Dan heb je mogelijk recht op compensatie. Ook als je nu geen klant meer bent.

Klanten en oud-klanten van de Rabobank die een consumptief krediet met variabele rente hadden, hebben mogelijk te veel rente betaald. Dit geldt ook voor kredieten van Freo en Fideaal. Dit zijn dochters van de Rabobank. De Rabobank biedt deze (oud-) klanten die teveel rente hebben betaald een compensatie aan.

Klanten van de Rabobank, Freo of Fideaal die in aanmerking komen voor een compensatie krijgen automatisch bericht hierover. Voor oud-klanten gebeurt dit niet door privacy-regels, dus zij moeten zich zelf melden bij de Rabobank.  Nabestaanden kunnen een aanmelding verzorgen voor bijvoorbeeld overleden ouders.

Producten die onder de compensatieregeling vallen zijn Doorlopend Krediet, Krediet op Betaalrekening, Rabo Kort Roodstaan, Rabo Studenten Roodstaan en Krediet op Creditcard.  Had je één van deze producten? Dan kun je je nu aanmelden via de pagina www.rabobank.nl/compensatie-variabele-rente. Kijk voor meer informatie op de website www.rabobank.nl/compensatie-variabele-rente of bel de bank op telefoonnummer 088 727 11 51.

Onderwerpen in dit artikel
Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Kom je ook in aanmerking?

Claim? Doe de check!

Je kent ons misschien wel van: