Beeldbuis-gedupeerde Rheza

No cure no pay sprak me aan

Ik vind het heel belangrijk dat andere mensen zich ook aanmelden bij ConsumentenClaim. Hoe meer mensen, hoe meer massa en hoe groter de kans op een succesvolle uitkomst is. Het is belangrijk dat bedrijven zich realiseren dat ze met mensen te maken hebben en dat ze niet alleen maar geld kunnen vangen.

Artboard 1

Bij welke claim heb je je aangemeld en waarom?

Al sinds de beginjaren van ConsumentenClaim ben ik ingeschreven. Destijds was ik gedupeerde van de ABC-polissen van AMEV, waarna ik me heb aangemeld bij ConsumentenClaim. Toen de Beeldbuisclaim werd opgestart en ik daar wederom gedupeerd bleek te zijn, heb ik me daar ook voor aangemeld.

Het is belangrijk dat bedrijven beseffen dat ze met mensen te maken hebben.

Artboard 1

Hoe ken je ConsumentenClaim?

“In de tijd dat ik gedupeerd was door AMEV, ben ik gaan googelen naar compensaties, tegemoetkomingen en klachten over AMEV. Daar kwam ik de naam ConsumentenClaim tegen. Onder andere vanwege het no cure no pay beleid waar ConsumentenClaim mee werkt, heb ik me aangemeld. Jaren later bleek ik een te dure televisie te hebben gekocht. Doordat ik al ingeschreven stond bij ConsumentenClaim, wist ik direct van de Beeldbuisclaim af en kon ik mij hiervoor aanmelden.”

 

Artboard 1

Ben je tot nu toe tevreden met ConsumentenClaim?

“Ja, ik ben zeker tevreden. Naast dat het inschrijven bij ConsumentenClaim gratis is, vind ik dat ConsumentenClaim pro-actief en helder communiceert. Er werken hardwerkende mensen die ontzettend hun best doen. Hoewel de Beeldbuisclaim nog niet is afgerond, ben ik wel tevreden met de updates die ik in de tussentijd ontvang van ConsumentenClaim. Via nieuwsbrieven in de mail ontvang ik de stand van zaken van verschillende claims.”

Artboard 1

Vind je het belangrijk dat anderen zich ook aanmelden bij ConsumentenClaim?

“Ik vind het heel belangrijk dat andere mensen zich ook aanmelden bij ConsumentenClaim. Hoe meer mensen, hoe meer massa en hoe groter de kans op een succesvolle uitkomst is. Het is belangrijk dat bedrijven zich realiseren dat ze met mensen te maken hebben en dat ze niet alleen maar geld kunnen vangen.”