In gesprek met Peter, teamleider Finance

Wie ben je en wat doe je bij ConsumentenClaim?

Ik ben Peter Schokker en werk nu ruim 10 jaar op de Finance afdeling binnen ConsumentenClaim en ben sinds vorig jaar teamleider. Ook werk ik mee aan de afwikkeling van grote projecten, zoals de claimafhandeling van woekerpolis schikkingen.

Daarnaast zit ik in het bestuur van onze zeer actieve personeelsvereniging en doen we veel aan teambuilding.  

Waarom is het werk van ConsumentenClaim belangrijk?

Ik hou niet van onrecht. Het idee dat grote instanties zich zo sterk voelen, hun machtspositie misbruiken en daarbij burgers benadelen die hard voor hun geld werken.. Dat hoort niet. Dankzij ons werk bij ConsumentenClaim komen grote instanties uiteindelijk toch over de brug en compenseren gedupeerde klanten. Ja, dat is mooi om te zien.

Hoe kun je de cultuur omschrijven?

We zijn erg samenhorig, het voelt als een grote familie. Het is heel fijn samenwerken met de collega’s en we helpen elkaar als het nodig is.

Ik kan na ruim 10 jaar wel met zekerheid zeggen dat de sfeer binnen het bedrijf heel goed is.

Kun je anderen ook aanraden om bij ConsumentenClaim te komen werken?

Het is natuurlijk heel prettig om gedupeerden blij te maken met een compensatie. Het gevoel dat ik daarbij kan helpen geeft mij veel voldoening. Met alle collega’s is er een goede samenhorigheid binnen het bedrijf. Ik zou iedereen kunnen aanraden om bij ConsumentenClaim te komen werken.

Onderwerpen in dit artikel
Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Kom je ook in aanmerking?

Claim? Doe de check!

Je kent ons misschien wel van: