Samen met jou maken we een vuist tegen onrecht.
Dit doen we door collectief te procederen. Om iedereen hieraan te kunnen laten meedoen is aanmelden bij ons altijd gratis. Alleen wanneer succes wordt behaald, betaal jij een klein percentage van de opbrengst. Zo kunnen wij ons belangrijkste werk blijven doen en maak jij aan grote instanties duidelijk dat ze consumenten eerlijk moeten behandelen.

  Geen abonnement, geen aanmeldkosten
  Je betaalt alleen een percentage bij resultaat
  Je staat sterk door het collectief
  Grootste onafhankelijke massaclaimspecialist

Onze claims

Sprintplan

Schikking Aegon Sprintplan

Wij hebben een schikking bereikt met Aegon over het product Sprintplan. De schikking kwam tot stand na jaren van procederen. Aanmelden voor deze claim is niet meer mogelijk.

LEES MEER >>

Woekerpolis

Woekerpolis: grote kans dat u er ook een heeft!

Jarenlang werden er te hoge kosten ingehouden. Daardoor kunnen hypotheken niet worden afgelost en vallen pensioenen lager uit. Claim ook uw geld terug en doe mee.

Lees meer >>

Airbnb

Vorder ook uw Airbnb servicekosten terug

Heeft u in de afgelopen drie jaar een woning gehuurd via Airbnb? Dan heeft u onterecht servicekosten betaald. Doe mee met onze collectieve actie en vraag ook uw kosten terug.

Lees meer

Beeldbuisclaim

Producenten hebben ons jarenlang opgelicht.

Door verboden prijsafspraken betaalde iedereen tussen 1996 en 2006 teveel voor een televisie of computerbeeldscherm. Doe mee met onze collectieve procedure.

Lees meer >>

Telefoonabonnement

Telefoonproviders massaal in de fout

De telecomprovider moet alle kosten die gedurende de looptijd van het abonnement voor het toestel in rekening zijn gebracht aan de klant terugbetalen. 

Lees meer >>

Fortisclaim

Al is de leugen nog zo snel

Terwijl het concern op omvallen stond, beweerde de top van Fortis dat het bedrijf kapitaalkrachtiger was dan ooit. Doe mee met onze collectieve procedure en claim uw koersverlies terug.

Lees meer >>

Dieselclaim

Fraude en gesjoemel

Door het gesjoemel van Volkswagen met de software van dieselmotoren hebben beleggers fikse schade geleden. Aandelen in Volkswagen, Porsche en/of Audi? Doe mee met de claim.

Lees meer >>

NS-Claim

Treinen puilen uit

NS voldoet niet aan haar inspanningsverplichting om alle reizigers - bijzondere omstandigheden daargelaten - een zitplaats te bieden. Bent u de overvolle treinen ook meer dan zat? Sluit u dan aan bij onze NS-Claim.

Afgehandeld

Nuon Natuurstroom

Wordt het goedschiks of kwaadschiks?

Nuon beloofde voor haar Natuurstroomklanten extra windmolenparken te bouwen. De toeslag ging echter naar marketing voor de werving van grijze stroom klanten.

Afgehandeld

Biologische ham

Supermarkten verkochten ham die was 'omgekat'

Door AH, Jumbo, C1000 en Plus werd in 2012 een half jaar lang gewone ham verkocht als biologische ham. De supermarkten zijn verplicht om u uw geld terug te geven.

AFGEHANDELD

Vakantieveilingen

Aankoopknop in strijd met de wet

Met één klik zaten bezoekers van de website Vakantieveilingen.nl direct vast aan een aankoop. Door tussenkomst van ConsumentenClaim kreeg iedereen zijn geld terug.

Afgehandeld

DSB Bank

Na lange strijd volgde compensatie

DSB lokte klanten met een lage rente, om ze vervolgens onnodige en/of te dure koopsompolissen en verzekeringen te verkopen. Uiteindelijk kwam er een compensatieregeling.

Afgehandeld

World Online

Internet bubble uiteindelijk geen zeperd

Door verzwegen informatie en koersmanipulatie leden duizenden beleggers verliezen op aandelen World Online. Na maar liefst 14 jaar werden onze klanten alsnog gecompenseerd.

Afgehandeld