Nationaal Spaarfonds

Heb je ook een woekerpolis van Nationaal Spaarfonds? Onderneem dan nu actie. 

Door gebrekkige productinformatie, onjuiste offertes en te hoge kosteninhoudingen heb je schade geleden met jouw woekerpolis. De vergoeding die je maatschappij daar tegenover zet is volstrekt onvoldoende. Je krijgt maar een klein deel van je schade vergoed of in veel gevallen zelfs helemaal niets.

Wacht niet langer af en onderneem actie.

Dit moet u doen:

  • Stuit de verjaring van uw vordering
    Verstuur aangetekend een stuitingsbrief naar Nationaal Spaarfonds en je tussenpersoon. Op die manier voorkom je dat jouw vordering verjaart. Wacht hier niet mee, maar doe dit direct.
  • Neem contact op met een deskundige
    Neem contact op met een deskundige die jou kan adviseren over je woekerpolis. Dan weet je wat je met jouw polis moet doen. Het ongewijzigd laten doorlopen van je polis is vaak niet verstandig. Ook het zomaar beëindigen van de polis kan verkeerd zijn. Een deskundige kan op basis van jouw persoonlijke situatie binnen de fiscale regels precies bepalen wat voor jou het beste is. 
  • Meld u aan bij ConsumentenClaim
    Schakel een advocaat in of meld je aan bij ConsumentenClaim. Dit is nodig om een hogere vergoeding te krijgen dan de standaard compensatieregelingen van de maatschappijen. Alleen op die manier kun je jouw verdwenen geld terughalen.