Interpolis Woekerpolis

Heeft u ook een woekerpolis van Interpolis? Onderneem dan nu actie. 

Door gebrekkige productinformatie, onjuiste offertes en te hoge kosteninhoudingen heeft u schade geleden met uw woekerpolis. De vergoeding die uw maatschappij daar tegenover zet is volstrekt onvoldoende. U krijgt maar een klein deel van uw schade vergoed of in veel gevallen zelfs helemaal niets.

Wacht niet langer af en onderneem actie.

Op 3 januari 2019 is Achmea gedagvaard, klik hier voor de voortgang van de collectieve procedure. 

Dit moet u doen:

  • Stuit de verjaring van uw vordering
    Verstuur aangetekend een stuitingsbrief naar Interpolis en uw tussenpersoon. Op die manier voorkomt u dat uw vordering verjaart. Wacht hier niet mee, maar doe dit direct.
  • Neem contact op met een deskundige
    Neem contact op met een deskundige die u kan adviseren over uw woekerpolis. Dan weet u wat u met uw polis moet doen. Het ongewijzigd laten doorlopen van uw polis is vaak niet verstandig. Ook het zomaar beëindigen van de polis kan verkeerd zijn. Een deskundige kan op basis van uw persoonlijke situatie binnen de fiscale regels precies bepalen wat voor u het beste is. 
  • Meld u aan bij ConsumentenClaim
    Schakel een advocaat in of meld u aan bij ConsumentenClaim. Dit is nodig om een hogere vergoeding te krijgen dan de standaard compensatieregelingen van de maatschappijen. Alleen op die manier kunt u uw verdwenen geld terughalen.