Skip to content

Samen kun je meer

Spaartaks

Heb je jarenlang net als 1,3 miljoen andere Nederlanders te veel belasting in box 3 betaald? Maar wist je niet dat je een bezwaarschrift naar de belastingdienst moest sturen om voor teruggave in aanmerking te komen? Sluit je aan bij ons collectief. Samen kunnen we er iets aan doen.

0 mln
Nederlanders
0 mld
te veel aan belasting
0
vanaf
Spaartaks

Spaartaks oneerlijk

Volgens de Hoge Raad is de vermogensrendementsheffing in box 3 oneerlijk en moet de overheid de te veel geïnde belasting terugbetalen. Dit werd bepaald in de uitspraak van 24 december 2021. 

Maar diezelfde Hoge Raad besliste een paar maanden later dat als je niet op tijd bezwaar hebt gemaakt, je naar je geld kunt fluiten. Dat vinden wij niet eerlijk. Alle Nederlanders die te veel belasting hebben betaald, moeten hun geld terugkrijgen. Wij onderzoeken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen: via de politiek of via de rechter. Hoe meer  belastingbetalers zich aansluiten, des te groter is de kans op succes. Samen staan we sterk.

Spaartaks in onderzoek

Aanmelden kan nog

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de Spaartaks. Na je aanmelding krijg je toegang tot een digitaal dossier. Dit wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief over de Spaartaks. Mochten wij een claim starten dan zal in je digitale dossier de mogelijkheid worden geboden om deel te nemen. Je bent daartoe niet verplicht.

Aanmelden kan nog

Andere interessante claims

Beeldbuisclaim

Je hebt circa 10% te veel betaald voor jouw televisie of beeldscherm.

Dieselclaim

Autofabrikanten sjoemelen jarenlang met de software in hun dieselauto’s.

TikTok schendt de privacy van kinderen. TikTok moet hiermee stoppen en een schadevergoeding betalen.

Autofabrikanten sjoemelen jarenlang met de software in hun dieselauto’s.

Je kent ons misschien wel van: