Dieselclaim voor beleggers

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de dieselclaim voor beleggers? Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien dat jouw vraag er ook tussen staat!

Indien van toepassing, zal de financiële afhandeling van jouw zaak worden verzorgd door de Stichting Derdengelden van ConsumentenClaim. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Stichting bewaakt en controleert de afrekening met de tegenpartij en verzorgt de afrekening tussen jou en ConsumentenClaim. De Stichting is onafhankelijk en kan alleen na jouw akkoord bedragen doorbetalen.

Deze akte van cessie is nodig om via ons mee te kunnen doen met de collectieve procedure in Duitsland. Hiermee voorkomen wij dat jij vooraf kosten moet maken. In de akte is verder geregeld dat wij ons verplichten om het resultaat uit de collectieve procedure aan jou over te maken (onder aftrek van onze fee).

In Duitsland bestaat er een speciale collectieve procedure voor gedupeerde beleggers (een zogenaamde Kapmug-procedure). ConsumentenClaim sluit zich net als andere (grote) Duitse partijen aan bij deze procedure. Wij verwachten dat deze procedure de grootste kans op succes biedt.

Wij raden aan om je vrijblijvend aan te melden. Wij houden je dan middels nieuwsbrieven van de ontwikkelingen op de hoogte. Zodra de claim ook wordt opengesteld voor opties dan krijg je daar bericht van.

Indien jij aandelen Audi, Porsche of Volkswagen had op 18 september 2015 nabeurs dan kan je meedoen met de claim.

In de collectieve procedure bedraagt de eis voor gewone aandelen € 55,65 en voor preferente aandelen € 61,80.

Aanmelden kan nog

Andere interessante claims

Beeldbuisclaim

Beeldbuisclaim

Grote kans dat je tussen 1996 en 2006 een televisie hebt gekocht.

Dieselclaim

Dieselclaim

Autofabrikanten sjoemelen jarenlang met de software in hun dieselauto’s.

TikTok-claim

TikTok verzamelt veel te veel privéinformatie van kinderen.

Spaartaks

1,3 miljoen Nederlanders hebben te veel belasting betaald over hun vermogen.

Je kent ons misschien wel van: