Aandelenlease

Onze zustermaatschappij Leaseproces is gespecialiseerd in aandelenleasecontracten. In de afgelopen jaren heeft zij al voor vele duizenden gedupeerden bereikt dat zij hun geld hebben teruggekregen. Klik hier om door te gaan naar de website van Leaseproces.

Uitzending RADAR 5 september 2016
Na jaren procederen heeft Leaseproces voor meer dan 10.000 bij haar aangesloten aandelenleasegedupeerden een grote overwinning behaald bij de Hoge Raad. Hier besteedde Radar aandacht aan in haar uitzending.
Aanbieders zoals Dexia en Aegon moeten klanten die het aandelenleasecontract via een tussenpersoon afsloten voor 100% compenseren. Deze tussenpersonen beschikten niet over de vergunning die voor advisering nodig was. De Hoge Raad rekent het de aanbieders zwaar aan dat zij toestonden dat advisering via deze tussenpersonen zonder vergunning plaatsvond. Het gevolg van de uitspraak van de Hoge Raad is dat gedupeerden hun volledige inleg inclusief wettelijke rente kunnen terugkrijgen en dat hun eventuele restschuld wordt kwijtgescholden.

De uitspraak van de Hoge Raad is ook goed nieuws voor Sprintplan-gedupeerden. Consumenten die via een tussenpersoon een Sprintplan hebben afgesloten weten met deze uitspraak al dat zij in aanmerking komen voor compensatie. Naar schatting zijn er nog circa 100.000 Sprintplangedupeerden. Klik hier om naar onze claim tegen Sprintplan te gaan. 

Kijk hier de uitzending van Radar terug.
Lees hier de uitspraak.