Over de NPVA

NPVA staat voor Nederlandse Patiënten Vereniging voor Acupunctuur. De NPVA is een onafhankelijke, landelijke patiëntenvereniging en richt zich specifiek op het bevorderen van een verantwoorde inzet van traditionele Chinese geneeswijzen, waar acupunctuur de meest voorkomende behandelwijze van is. De NPVA werkt geheel met de inbreng van vrijwilligers.

De NPVA wil de doelstelling bereiken door actief op te komen voor de belangen van patiënten die acupunctuur nodig hebben. De instrumenten die de NPVA hiervoor heeft, zijn onder meer actieve belangenbehartiging, duidelijke voorlichting, lobby en zo nodig juridische procedures.

Lees hier meer over de NPVA

Leden
Patiënten kunnen lid worden van de NPVA. Leden ontvangen onder meer kortingen en extra informatie bij vragen over acupunctuur. Ook ontvangen leden vier keer per jaar het magazine Acupunctueel! met informatie over acupunctuur, zorgverzekeringen en ervaringen van andere patiënten. Het lidmaatschap kost € 20,- per jaar en wordt door een aantal zorgverzekeringen vergoed met de aanvullende verzekering.

Klik hier om lid te worden of om te doneren

NPVA_logo_internet