Onze afgeronde claims

Fortisclaim

In 2007 een 2008 kregen Fortis-beleggers te maken met enorme koersdalingen die grotendeels te wijten zijn aan wanbeleid en misleiding door het bestuur van Fortis.

NS-claim

De rechtbank Midden-Nederland heeft helaas in onze procedure tegen NS een negatieve uitspraak gedaan waar geen hoger beroep tegen openstaat. Dat is zuur voor de treinreizigers die al jarenlang de dupe zijn van de overvolle treinen. Het positieve van de zaak is dat NS onder druk van onze procedure en alle media-aandacht veel maatregelen heeft doorgevoerd die de situatie op het spoor aanzienlijk hebben verbeterd.

Nuon Natuurstroom

Na een aantal juridische procedures hebben ConsumentenClaim en Nuon hun geschil over het product Natuurstroom bijgelegd. Aangesloten Natuurstroomklanten hebben een voucher aangeboden gekregen voor de aanschaf van besparingsproducten en zijn uitgenodigd voor een bezoek aan het Prinses Alexia Windpark in Zeewolde (zie foto). 

DSB Bank

ConsumentenClaim heeft een groot aantal gedupeerden van DSB geholpen bij het verkrijgen van een adequate schadevergoeding uit hoofde van de compensatieregeling. 

World Online

Verzwegen informatie in het prospectus en koersmanipulatie zorgden voor een rampzalige beursgang van World Online. Na een jarenlange strijd tot aan de Hoge Raad kregen gedupeerde beleggers via ConsumentenClaim alsnog hun koersverlies gecompenseerd.

Biologische ham

Met Albert Heijn troffen wij een compensatieregeling. Door fraude bij een toeleverancier was gewone ham verkocht als biologische ham. Consumenten kregen als tegemoetkoming een waardebon van € 20,-. Deze maatschappelijke claim werd door ons pro deo afgehandeld.

Vakantieveilingen

ConsumentenClaim heeft vastgesteld dat het verkoopproces op de website van Vakantieveilingen.nl niet voldoet aan de wettelijke eisen. Door één klik op de koop-nu-knop kunnen consumenten ongewenst aan een koop vastzitten. De door ConsumentenClaim ingestelde eis heeft ertoe geleid dat Vakantieveilingen haar website direct heeft aangepast. Gedupeerde consumenten krijgen bovendien hun geld terug.