Aegon koersplan

Heb je een Koersplan van Aegon? Dan heb je recht op compensatie. Klik hier om je aan te melden voor de compensatieregeling van Aegon. Let op: je hebt recht op een veel hogere schadevergoeding dan de paar honderd euro die Aegon u aanbiedt. Meldt je daarom ook aan bij ConsumentenClaim of de Vereniging Woekerpolis.nl om mee te doen met de collectieve procedure tegen Aegon. Aanmelden is gratis. Alleen bij resultaat kunnen je kosten in rekening worden gebracht.

Hoge kosten

Aegon heeft jarenlang een te hoge premie in rekening gebracht voor het overlijdensrisico. Deze premie was ruim zes keer te hoog. Doordat de premie in het product verstopt zat, was dit voor jou als klant niet te zien. Het gaat gemiddeld om schadebedragen tussen de € 1.000,- en € 1.500,-. Naast deze hoge premie werden er nog veel meer kosten in rekening gebracht die niet waren overeengekomen. Jouw werkelijke schade is daarom nog veel hoger.

Positieve uitspraak Hoge Raad

De Hoge Raad heeft op 14 juni 2013 de eerdere uitspraak van het gerechtshof inzake Koersplan bekrachtigd. Daarmee staat definitief vast dat Aegon onrechtmatig heeft gehandeld en de teveel betaalde premie voor de overlijdensrisicoverzekering aan haar klanten moet terugbetalen. 

Fopschikking Aegon

Woensdag 18 juni 2014 liet Aegon weten dat zij gedupeerden van woekerpolissen gaat compenseren. De compensatie heeft betrekking op het product Koersplan en een aantal vergelijkbare producten, waarvan er circa 600.000 zijn verkocht. De compensatie bedraagt gemiddeld slechts € 350,- per polis. Dat is nog geen tiende van de werkelijke schade. Wij procederen daarom verder voor een reële schadevergoeding. Klik hier voor een voortgang van de collectieve procedure. 

Naast Koersplan gaat het onder andere om de volgende producten:

  • Bonusplan
  • Fiscaal Voordeelplan
  • Mixplan
  • Vermogensplan

Wil jij ook je geld terug? Meld je dan vandaag nog bij ons aan.